Viihteentekijät

Onko tavoitteenasi tyytyväisemmät asiakkaat, jotka viihtyvät pidempään ja kuluttavat enemmän? He, jotka kertovat eteenpäin ja palaavat uudelleen? Rakennetaan yhdessä ravintolasi näköisiä, ainutlaatuisia asiakaskokemuksia ja luodaan elämyksellistä ravintolakulttuuria kaikille aisteille.

Erotu joukosta - panosta viihteeseen.

62738f383c4d0c5d779d7a6d_Lehti_Mockup-p-1080

Miksi panostaa viihteeseen?

Harva meistä lähtee syömään pitkän kaavan kautta, koska vatsa kurnii. Juomaakin saa merkittävästi edullisemmin lähimarketista. Ravintolasi suurin kilpailija on oma koti kullan kallis.

Ravintolaviihteen avulla luot unohtumattomia elämyksiä ja kasvatat ravintolan myyntiä.

Asiakashankinta

Ravintolasi ja asiakkaan kodin ero on sieltä saatavat elämykset. Viihteen avulla luot ravintolaasi vetovoimaa, joka saa asiakkaan lähtemään kotoaan.

Enemmän myyntiä

"Kello onkin jo...." -sanat on merkki siitä, että aika on juossut kuin siivillä. Siinä sivussa sinä myit yhden jos toisenkin tuopin enemmän. Viihteen avulla asiakkaasi viipyvät pidempään, joka taas näkyy myynnissä.

Palaavat asiakkaat

Mitä merkittävämmän muistijäljen jätät, sitä todennäköisemmin asiakkaasi palaavat uudestaan. Ystävien kera.

Kaikki viihdepalvelut yhdestä sovelluksesta

Tuo tunnelma ravintolaasi yhden helppokäyttöisen sovelluksen avulla. Feelment® on Suomen johtava digitaalisen ravintolaviihteen toimittaja. Palveluumme luottaa yli 1500 ravintolaa, suurimmista ketjuista uniikkeihin baareihin ja bistroihin ympäri Suomen. Olemme ravintolasi kokoinen, kotimainen kumppani.

Feelment_kansikuva

Tarvittavat Teosto ja Gramex-luvat helposti.

Musiikkiluvat.fi kautta saat taustamusiikin soittamiseen tarvittavat Teoston ja Gramexin luvat helposti, yhdellä kerralla. Sen jälkeen voit keskittyä myymään tunteella - musiikin kanssa.

Musiikkiluvat_kansikuva

Suomen johtava viihdelaitteiden toimittaja

PELIKA on johtava viihdelaitteiden toimittaja ja operaattori Suomessa. Tuotevalikoimaamme kuuluu erilaiset viihdepelit, kuten biljardit, jukeboxit ja videopelit. Toimitamme palveluja sekä tuotonjaolla, että kiinteällä kuukausivuokralla.

Pelika_kansikuva

DJ:t ja karaokejuontajat ravintolaan

Olivatpa juhlasi sitten pienet tai suuret, löydät meiltä oikean DJ:n tai karaokejuontajan. Popmaster tarjoaa DJ- ja karaokepalvelut tapahtumiin ja ravintoloihin selkeään hintaan.

Popmaster_kansikuva