Kanavapaketit julkiseen esittämiseen

Täytä ruudut asiakkaidesi suosikkiurheilulla ja houkuttele heidät pois kotisohvalta. Feelmentillä tarjoat huolettoman urheiluelämyksen niin asiakkaille kuin työntekijöillekin. Voit kokeilla Feelmentin lähetystekniikkaa veloituksetta.

Läppäri, jossa päällä Feelmentin sovellus. Vieressä Chromecast-laite.
Ominaisuudet ammattikäyttöön

Urheilukanavat ravintolaan yhdeltä laitteelta

Lisensoitu yrityskäyttöön

Nuku yösi rauhassa ja näytä urheilukanavia luvallisesti. Feelment® on lisensoitu julkiseen esittämiseen, joten voit käyttää sitä huoletta yrityksesi tiloissa.

Livelähetykset nappia painamalla

Tarjoa asiakkaallesi syy viipyä pidempään sekä tilata vielä "yksi jos toinenkin" näyttämällä hänen suosikkiurheiluaan.

Tallenteet

Tallenteet takaavat, että voit näyttää urheilua ympäri vuorokauden. Tallenteita on saatavilla heti livelähetyksen päättymisen jälkeen.


Lisäksi


Kanavapaketit

Varaa ilmainen esittely

Varaa kalenterista sopiva aika n. 30 min mittaiselle esittelylle, joka järjestetään etäyhteydellä.

Unohda digiboksit & kanavasurffailu

Ei enää kikkailua kaukosäätimillä tai kanavasurffailua. Näet kaikki käynnissä olevat lähetykset yhdellä vilkaisulla ja sinun tehtäväksesi jää vain painaa play.


Läppäri, jossa auki Feelmentin sovellus.

Urheilulähetykset asiakkaasi maun mukaan

Kaikki asiakkaasi eivät välttämättä halua katsoa samaa lähetystä. Ennen tarvitsit jokaista lähetystä kohden oman digiboksin, mutta Feelmentin avulla voit näyttää useita eri lähetyksiä samanaikaisesti eri näytöillä. Valitse vain ohjelma ja millä näytöllä se näytetään. Niin helppoa se on.

Tv-ruutu, jossa pyörii jääkiekko-ottelu. Irish Pub -tunnelmaa.

Valmiit mainokset samassa paketissa

Kun asiakkaasi tietävät tarjontasi, osaavat he tulla paikalle. Meiltä saat käyttöösi valmiit kanavapakettikohtaiset markkinointimateriaalit, joiden avulla voit mainostaa tulevia matseja vaikkapa somessa. Lisäksi saat käyttöösi veloituksettoman Digital Signage -mainospalvelun, jonka avulla täytät tv-ruutusi parhailla mainoksilla. 

Henkilö käyttämässä Digital Signage -mainospalvelua läppärillä.

Usein kysytyt kysymykset

Miten asiakaspaikkamäärä lasketaan?

Asiakaspaikkamäärä on sama kuin anniskeluluvassa. Jos ravintolasi anniskeluluvassa ilmoitettu asiakaspaikkamäärä ei kuitenkaan vastaa sitä määrää ihmisiä, jotka TV-ruuduille näkevät, voidaan asiakaspaikkamäärässä soveltaa "Rajattu-katseluoikeus" -pykälää.


Saadaksesi alennetun asiakaspaikkamäärän, ole yhteydessä myyntiimme.

Mitä laitteita tarvitsen?

Tarvitset Windows 10/11 -tietokoneen tai tabletin sekä Feelmentin käyttäjätunnukset. Lisäksi tarvitset kaapeloinnin tietokoneelta televisioon. Vaihtoehtoisesti voit liittää Chromecastin TV:n taakse, jolloin erillistä kaapelointia ei tarvita.

Näytän nykyisin urheilukanavia digiboksin kautta. Miksi vaihtaisin Feelmentiin?

Feelmentin kautta urheilun näyttäminen on helpompaa; näet kaikki käynnissä olevat lähetykset yhdellä silmäyksellä, voit näyttää useampaa eri ottelua yhdeltä laitteelta ja lisäksi käytettävissäsi on sportin tallenteita. Säästät myös rahaa, sillä sinun ei tarvitse maksaa digibokseille/lautasantenneille tyypillisiä laitemaksuja.

Saat samaan ohjelmaan myös muun ravintolaviihteen kuten taustamusiikin, karaoken ja mainosnäytöt.

Voit kokeilla Feelmentin lähetystekniikkaa ilmaskanavilla kuukauden täysin veloituksetta - ja ilman sitoumuksia, joten kokeilemallahan tästäkin selviää. 🥳 

Asenna Feelment®

Aloita urheilun näyttäminen