Pataässä & Aitta22 kokemuksia Maestro Pro:sta

~
6min
~
27.5.2020
Pataässä & Aitta22 kokemuksia Maestro Pro:sta

Maestro Pro on ainoa toimittaja Suomessa, joka tarjoaa kaikki palvelut yhdessä ohjelmassa. Karaoke, taustamusiikki, urheilu, mainostaminen – kaikki hoituvat parilla klikkauksella. Oululaiset ravintolat Aitta22 ja Pataässä ovat tyytyväisiä Maestro Pron helppokäyttöisyyteen ja nopeuteen.
Tommi Ranta: "Maestro on kokonaisuus"

zcRantakadulla sijaitseva Aitta22 on karaokeravintola. Ravintolassa oli useita vanhoja laitteita eri tarkoituksiin ja ne haluttiin yhdistää. Silloin Maestro Pro tuli ravintolalle tutuksi.

– Maestro Pro on kokonaisuus, se ei ole pelkästään karaoke. Siinä on lisäksi yhdistetty taustamusiikki, jossa on parikymmentä miljoonaa kappaletta. Samalla järjestelmällä voimme hoitaa mainostamisen ja neljäntenä osiona urheilu, Service Restaurantsin IT-päällikkö Tommi Ranta selventää.


"Ei tarvitse olla tekniikan ihmelapsi"

Karaokebaari Pataässä on yksi Oulun suurimmista ravintoloista. Pataässässä on kaksi kerrosta ja kaksi eri karaokepuolta.

– Maestro Pro tuli yläkertaan ensimmäisenä ja suoraan sai ruveta käyttämään sitä. Huomasin heti, kuinka helppokäyttöinen se on muihin laitteistoihin verrattuna, vuoropäällikkö Miika Taavetti kertoo.

Pataässässä ei ole erikseen karaokeisäntää, vaan ravintolan työntekijät vetävät karaokea muun myymisen ohessa.

– Se on nopeakäyttöinen. Parilla klikkauksella saa biisit soimaan ja voi laskea tai nostaa sävelkorkeutta. Ei tarvitse olla tekniikan ihmelapsi, Taavetti naurahtaa.

Miika Taavetti (vas.) ja Tommi Ranta

"Tärkeintä on asiakaspalvelu ja tekninen osaaminen"

Aitta22 aloitti Maestro Pron käytön kokeilujaksolla, mutta yhteistyö jatkui jakson jälkeen.

– Jatkoimme yhteistyötä kokeilujakson jälkeen ja tärkeimpänä pidimme heidän asiakaspalveluaan ja teknistä osaamista koko ympäristöön, ei pelkästään heidän omaan ohjelmistoonsa, Ranta kehuu.

– Suosittelisin ehdottomasti Maestro Prota. Asiakkaat vaativat nykyään uudempia biisejä nopeasti ja Maestro Pro kyllä päivittyy todella nopeasti. Ei ole ollut sellaista päivää, että Maestro Pro ei olisi toiminut, Taavetti summaa.

Aloita kokeilujakso