Maestro Pro on nyt Feelment

~
4min
~
7.6.2021
Maestro Pro on nyt Feelment

Maestro Pro on virallisesti Feelment¬ģ 7.6.2021 l√§htien

Nimenmuutos voi tuntua yllättävältä, mutta me olemme innoissamme suunnitelleet tätä jo pidemmän aikaa.

‚ÄćHaluamme kertoa teille mink√§ vuoksi nimenmuutos tehtiin ‚Äď ja miksi juuri nyt.

‚Äć

Maestro on turhankin yleinen nimi

Tuotemerkki Maestro tai Maestro Pro on todella käytetty nimi ympäri maailman. Halusimme aivan oman nimen, joka kuvaa palveluamme kokonaisuutena.

Ihan Suomen sisälläkin on esimerkiksi tilitoimisto nimeltä Maestro, jonka asiakaspalvelusta usein ohjataan eteenpäin meille kuuluvat viestit ja puhelut (kiitos ja anteeksi!). Selkeyden nimissä on siis kestävämpää valita jokin toinen, parempi ja kuvaavampi nimi.

‚Äć

Ohjelman nimi laskulle

Maestro Pro:ta ei ole myöskään ollut mahdollista saada aputoiminimeksi Viihdeväylä Oy:lle, jonka vuoksi emme ole voineet esimerkiksi laskuttaa Maestro Pro-nimellä. 

 

T√§st√§ on aiemmin my√∂s jonkin verran h√§mmennyst√§ saatu aikaiseksi, kun meille on soiteltu mik√§ t√§m√§ Viihdev√§yl√§ Oy on joka meille l√§hettelee laskuja, kun asiakas odotti laskua Maestrolta. Saimme Feelmentin¬ģ my√∂s aputoiminimeksi, joten voimme alkaa k√§ytt√§√§ sit√§ my√∂s laskutuksen yhteydess√§.

 

T√§m√§n uuden Feelment¬ģ tuotemerkin immateriaalioikeudet on my√∂s mahdollista suojata, joka on varmasti kaikin puolin fiksua jatkoa ajatellen.

Lisäksi:

‚Äć

  • Pidempiaikaiset asiakkaat muistavat, ett√§ tapanamme on olla sekavia n√§iss√§ nimiasioissa. T√§m√§h√§n on siis varsin linjassa nimiasioihin liittyvien toimintaperiaatteidemme kanssa, mutta nyt olemme l√∂yt√§neet rauhan. ūüėá
  • Maestro Pro on vaikea sanoa nopeasti puhelimessa. Kokeile vaikka.

‚Äć

Miksi Feelment¬ģ?

 

Mietimme uutta nime√§ pitk√§√§n ja hartaasti. Valintakriteerein√§ olivat mm. se, ett√§ nimi soljuisi hyvin suussa, olisi kansainv√§linen ja kuvastaisi sit√§ mit√§ me teemme. Lis√§ksi sen tuli olla tarpeeksi lyhyt ja ytimek√§s. Meist√§ jokainen keksi omia ehdotuksia, ja j√§rjestimme ty√∂porukan kesken √§√§nestyksi√§ ja karsintoja. Lopulta p√§√§dyimme yhdess√§ Juuliannan keksim√§√§n nimeen Feelment¬ģ, joka on saanut inspiraationsa sanoista ‚ÄĚentertainment‚ÄĚ ja ‚ÄĚfeeling‚ÄĚ, jotka molemmat liittyv√§t kiinte√§sti kaikkeen mit√§ yrityksen√§ teemme. T√§ydellinen vaihtoehto! ūüĎĆ

Aloita kokeilujakso