Asiakkaiden ylistämä

Markkinoiden kattavin karaokevalikoima

Sisältö on karaoken keskeisimpiä ominaisuuksia, sillä mitä useammin asiakkaasi löytää toivomansa kappaleen, sitä tyytyväisempi hän on.

50+

Karaokesarjaa

Feelment® sisältää ainoana järjestelmänä kaikki merkittävät karaokesarjat kuten Melplay, Finnkaraoke, Suomi Laulaa sekä paljon muita. Lisäksi valikoimastamme löytyy runsaasti karaoketaustoja alkuperäisesittäjien taustaraidoilla.

13 500+

Kotimaista kappaletta

Kotimaisten kappaleiden valikoima on valtava ja kasvaa kymmenillä biiseillä kuukausittain. Kun lasketaan päällekkäiset versiot pois, on valikoiman koko yli 8300 kappaletta.

50 000+

Ulkomaista kappaletta

Löydät valikoimasta lähes kaiken ulkomaisen karaoken ja uusia kappaleita julkaistaan lähes päivittäin. Jos lasketaan päällekkäiset versiot pois, on valikoiman koko yli 44 000 kappaletta.

Karaokesarjat yksinoikeudella

Henkilö laulamassa karaokea sekä Melplayn logo.

Melplayn karaokevalikoima sisältää tuhansia kotimaisia karaokekappaleita ikivihreistä tuoreisiin listahitteihin sekä satoja enkkubiisejä. Kappalevalikoima sisältää lähes 1000 sellaista kappaletta, joita ei muilta karaoketuottajilta löydy - ja lisää tuotetaan jatkuvasti. Melplayn karaoketuotanto omaa valtavan fanikunnan, joille muut versiot eivät kelpaa. Eikä ihme, sillä taustojen laatu on markkinoiden parhaimmistoa.

Melplayn karaoketaustat löytyvät ainoastaan Feelmentistä.

Suomi Laulaa on huippulaadukas karaokesarja sisältäen Suomen suosituimmat ja lauletuimmat ikivihreät karaokekappaleet.

Tuotannon takana on Suomen kärkitason muusikot ja studio, joten nyt asiakkaasi voivat päästä kokemaan miltä tuntuu laulaa Suomen parhaiden soittajien säestämänä.

Suomi Laulaa -karaokesarja on yksinoikeudella Feelmentissä.

Suomi Laulaa -logo. Taustalla järvimaisema.
Kauneimmat Joululaulut logo.

Kauneimmat Joululaulut -yhteistyön ansiosta joulukaraokevalikoima on kasvanut merkittävästi ja kattaa nykyisin kaikki toivotuimmat sekä lauletuimmat joululaulut. KJL-kappalevalikoima kasvaa vuosittain valikoiduilla kappaleilla. 

Alkuperäiset KJL-kappaleet löytyvät Feelmentistä yksinoikeudella.

Tuotamme itse 5-10 karaokekappaletta kuukaudessa ja tuotantojonoon lisättävät kappaleet ovat niitä, joita ravintolan asiakkaat eniten toivovat. Toivekappaleet välitetään lisäksi myös muille karaoketuottajille, jolloin saadaan valikoimaan mahdollisimman paljon haluttuja kappeleita. Luonnollisesti meidän oman tuotannon kappaleet löytyvät vain Feelmentistä. 😁

Feelmentin logo.

+ Useita muita

Varaa ilmainen esittely

Varaa kalenterista sopiva aika n. 30 min mittaiselle esittelylle, joka järjestetään etäyhteydellä.

Toivo kappaletta

Tuottamamme Feelment-karaokesarjan kappaleet tehdään puhtaasti toiveiden pohjalta. Kappaleita tuotetaan 5-10 kuukaudessa.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä tarkoittaa kattavin karaokevalikoima?

Kattavimmalla karaokevalikoimalla tarkoitamme sitä, että valikoima sisältää eniten sellaista sisältöä, mitä asiakkaasi haluavat laulaa. Tilastojen mukaan 70.4 % kaikista lauletuista karaokekappaleista on kotimaisia. Tästä syystä olemme panostaneet suomalaiseen valikoimaan, joka on Feelmentissä useita tuhansia kappaleita suurempi kuin kilpailevissa järjestelmissä.

Minkä laatuisia karaoketaustat ovat?

Karaokekappaleiden taustaraidat ovat korkealaatuisia ja kaikki taustat ovat 256-320 kbps/s. Karaokevideoiden laatu vaihtelee, mutta hiljalleen kaikki karaokevideot muuttuvat HD-laatuisiksi. Viimeisimpänä mainittakoon suuri Sunfly-karaokesarja, joka päivitti kaikki videonsa moderneiksi. Uudet karaokevideot ovat aina Full HD-laadulla. 

Miksi toivomaani kappaletta ei löydy valikoimasta?

Karaokekappaleita tuotetaan suosituimpien mukaan, eli mitä enemmän samaa kappaletta toivotaan, sitä todennäköisemmin siitä tuotetaan karaokeversio. Karaokekappaleet tuotetaan puhtaalta pöydältä studiossa, joten niiden tuotanto vie aikaa. 

Mitä karaokesarjoja Feelmentistä löytyy?

Karaokesarjoja on yhteensä yli 50, mutta listataan tähän tärkeimmät:

Kotimaiset karaokesarjat
Melplay, Finnkaraoke, Suomi Laulaa, Magnum, Finnhits, Laulava Koira, Be Pop, Power, Tatsia, Sävel Soi, Cover, Koiranpennut, Edel, Karaokepokkari, Feelment, Kauneimmat Joululaulut.

Ulkomaiset karaokesarjat
Sunfly HD, Karaoke Channell, Party Tyme, Svenska Favoriter, Greatest Hits, Norske Favoritter, Pocket Karaoke, Schlager SM, Svenska Visor.