Sailor's Bar & Grill - merimieskapakka täynnä tunnelmaa ja sporttia

Iina Huikari
Kirjoittaja Iina Huikari
Lukuaika 2 min
25.4.2023 15:30

Tampere on tunnettu urheiluelämyksistään – eikä vuonna 2021 avattu Nokia-areena ole tuonut tähän muuta kuin vahvistusta. Kalenterin kääntyessä toukokuun puolelle täyttyvät kaupungin kadut jälleen kisaturisteista, kun jääkiekon MM-kisat starttaavat 12.5.2023.*

Vauhtia ja vilskettä on tiedossa myös Nokia-areenan nurkilla sijaitsevassa Sailor’s Bar & Grillissä. Suositun merimieskapakan TV-ruuduilta pääsee nimittäin seuraamaan suoria MM-kiekkolähetyksiä samalla nauttien grillin ja baaritiskin herkuista. Kisojen näyttämisessä Sailor’s Bar & Grill luottaa Feelmentin tarjoamaan MM-kiekon tapahtumapakettiin, mutta miten paikalliset merimiehet ovat ottaneet sportin vastaan?

 

Merimiestarinoita jääkiekolla höystettynä

Matkatessa maailman aalloilla tulee koettua ja nähtyä monenmoista. Sen tietää Sailor’s Bar & Grillin kapteeni Sami Vaahtikari, joka on päässyt yhdistämään tamperelaisessa kapakassa uransa merenkulku- ja ravintola-alalla. Oli sitten kyseessä ruori tai oluthana, Samilla on varmat otteet tekemiseen: ”Olen ollut toistakymmentä vuotta merillä töissä; Sailor’s Bar & Grillin tarina ja nimi juontaa siitä juurensa.”

Kapakan paljon kehuja kerännyt juoma- ja ruokavalikoima tarjoaakin mahdollisuuden lähteä makumatkalle – grilliherkuista löytyy twistiä muualta maailmalta ja juomapuolella erityispainolla on rommit. Tarinat ja muistot maailmalta tulevat vielä astetta lähemmäksi, kun jääkiekon MM-kisat tuovat mukanaan tuoreita tuulahduksia ulkomailta. Sportti onkin otettu merimieskapakassa lämpimästi vastaan, sillä asiakkaiden oletusarvona on, että MM-kiekkoa pääsee seuraamaan Nokia-areenan ulkopuoleltakin. "Kaupunki hengittää ja elää jääkiekkoa koko kevään", tiivistää Sami.

Myös kisaturisteja on paljon liikenteessä, eivätkä kaikki käy areenalla vaan löytävät tiensä ravintolaan. Samin mukaan tänä vuonna on odotettavissa vielä viime vuotta enemmän turisteja, sillä matkustaminen on vihdoin alkanut palata koronan jäljiltä normaaliin. Sailor's Bar & Grill on mukavan hyvän palvelun peruskapakka johon kaikki ovat tervetulleita.

 

Helppo tapa MM-kiekon näyttämiseen

Sailor’s Bar & Grillissä jääkiekon MM-kisoja tullaan katsomaan jo toista vuotta peräkkäin Feelmentin sovelluksen välityksellä. Kuukauden mittainen tapahtumapaketti on ollut oiva valinta, sillä erityisesti MM-kiekon kohdalla on tärkeää, ettei sportin kanavapakettiin tarvitse sitoutua pitkäksi aikaa. Jo entuudestaan käytössä oleva Feelmentin järjestelmä tuki myös päätöksentekoa.

”MM-kiekon tapahtumapaketti on hyvä lisäpalvelu ja on mahtavaa, että pystymme näyttämään kaikki ottelut eli myös muutkin kuin Suomen pelit.”
Sami Vaahtikari

Sailor's Bar & Grill

Baarin TV-ruudut eivät kuitenkaan pimene MM-kiekon päätyttyä, sillä seinille saadaan liikkuvaa kuvaa ympäri vuoden Feelmentin muiden palveluiden avulla. TV freen yleiskanavilta näytetään sporttia ja Digital Signage -palvelulla mainoksia. ”TV-puoli on melkein aktiivisimmassa roolissa meillä mitä tulee Feelmentin käyttöön”, Sami kertoo. Tunnelmaa on tehostamassa tietenkin taustamusiikki – bluesin ja rockin sävelissä seilataan klassikoista nykypäivään.

 

Q&A - Sailor's Bar & Grill vastaa kysymyksiin

Millaisia herkkuja teillä pääsee nautiskelemaan?

Ruokapuolella määrittävä tekijä on perinteinen grilliruoka, mutta meiltä löytyy myös maailman makuja kuten Fish n Chips sekä vaihtuvia erikoisuuksia. Ruoan lisäksi panostetaan hyviin pubijuomiin, erityisesti rommeihin. Suosituin annos meillä on makkaraperunat ja juomista saksalainen König Pils.

Missä me olemme onnistuneet Feelmentillä erityisen hyvin?

Feelment on palveluna kattava ja täyttää pikkupubin mediatarpeet. Palvelussa hyvää on se, että musiikkia voi ajastaa kellonaikojen mukaan ja myös markkinointi hoituu helposti sovelluksen kautta. Soittolistoista on löytynyt kaikki tarpeellinen ja omia voi rakennella Spotifyn kautta. Jos haluaa päästä helpommalla taustamusiikin suhteen, kannattaa miettiä Feelmentiä hyvänä vaihtoehtona.

 

Sailor's Bar & Grill

Hatanpään valtatie 4, Tampere

  • Vuonna 2020 perustettu aito merimieskapakka Tampereen keskustassa.
  • Avoinna joka päivä.
  • Tarjoaa makuelämyksinä perinteisiä grilliruokia sekä pubijuomia meiltä ja maailmalta.
  • Toukokuussa baarissa pääsee seuraamaan suoria MM-kiekon lähetyksiä.
  • Kesäkaudella asiakkaiden käytössä on viihtyisä terassi.
  • Baarin taustamusiikki, näyttömainonta ja sporttitarjonta hoituvat Feelmentin palveluilla.

 

Tilaa ilmoitukset uusista blogiteksteistä sähköpostiin