Pataässä & Aitta22 kokemuksia Feelmentistä

Valtteri Vanha
Kirjoittaja Valtteri Vanha
Lukuaika 1 min
1.6.2021 8:30

Feelment on ainoa toimittaja Suomessa, joka tarjoaa kaikki palvelut yhdessä ohjelmassa. Karaoke, taustamusiikki, urheilu, mainostaminen – kaikki hoituvat parilla klikkauksella. Oululaiset ravintolat Aitta22 ja Pataässä ovat tyytyväisiä Feelmentin helppokäyttöisyyteen ja nopeuteen.

“Feelment on kokonaisuus.”
Tommi Ranta

Service Restaurants

Rantakadulla sijaitseva Aitta22 on karaokeravintola. Ravintolassa oli useita vanhoja laitteita eri tarkoituksiin ja ne haluttiin yhdistää. Silloin Feelment tuli ravintolalle tutuksi.

"Feelment on kokonaisuus, se ei ole pelkästään karaoke. Siinä on lisäksi yhdistetty taustamusiikki, jossa on parikymmentä miljoonaa kappaletta. Samalla järjestelmällä voimme hoitaa mainostamisen ja neljäntenä osiona urheilu", Service Restaurantsin IT-päällikkö Tommi Ranta selventää.

 

"Ei tarvitse olla tekniikan ihmelapsi"

Karaokebaari Pataässä on yksi Oulun suurimmista ravintoloista. Pataässässä on kaksi kerrosta ja kaksi eri karaokepuolta.

"Feelment tuli yläkertaan ensimmäisenä ja suoraan sai ruveta käyttämään sitä. Huomasin heti, kuinka helppokäyttöinen se on muihin laitteistoihin verrattuna", vuoropäällikkö Miika Taavetti kertoo.

Pataässässä ei ole erikseen karaokeisäntää, vaan ravintolan työntekijät vetävät karaokea muun myymisen ohessa.

"Se on nopeakäyttöinen. Parilla klikkauksella saa biisit soimaan ja voi laskea tai nostaa sävelkorkeutta. Ei tarvitse olla tekniikan ihmelapsi", Taavetti naurahtaa.

Mieshenkilö kävelemässä portaita ylös. Seinällä Pataässän logo ja teksti Night Club.

"Tärkeintä on asiakaspalvelu ja tekninen osaaminen"

Aitta22 aloitti Feelmentin käytön kokeilujaksolla, mutta yhteistyö jatkui jakson jälkeen.

"Jatkoimme yhteistyötä kokeilujakson jälkeen ja tärkeimpänä pidimme heidän asiakaspalveluaan ja teknistä osaamista koko ympäristöön, ei pelkästään heidän omaan ohjelmistoonsa", Ranta kehuu.

"Suosittelisin ehdottomasti Feelmentiä. Asiakkaat vaativat nykyään uudempia biisejä nopeasti ja Feelment kyllä päivittyy todella nopeasti. Ei ole ollut sellaista päivää, että Feelment ei olisi toiminut", Taavetti summaa.

Tilaa ilmoitukset uusista blogiteksteistä sähköpostiin