Jääkiekon MM-kisat 2024 - infopaketti ravintoloille

Iina Huikari
Kirjoittaja Iina Huikari
Lukuaika 3 min
4.4.2024 13:48

Kiekkokansan mielessä siintää torijuhlat ja silmissä palaa voittamisen halu, kun vuoden suurin penkkiurheilutapahtuma, jääkiekon MM-kisat, lähestyy jälleen kovaa vauhtia. Vuoden 2024 jääkiekon MM-kisat pelataan 10.-26. toukokuuta Tshekissä, Prahan ja Ostravan kaupungeissa. Leijonien taistelu kohti MM-mestaruutta starttaa A-lohkon otteluilla, jotka pelataan Prahassa. Avausottelussa 10.5.2024 klo 21:20 Suomi kohtaa isäntämaa Tshekin.

TV-oikeuksien osalta MM-kisojen uusi koti on Viaplay, joka tarjoaa kattavan hemmottelupaketin koko jääkiekkokansalle. Mitä kaikkea on luvassa Viaplaylla, ja miksi jääkiekon MM-kisat kannattaa näyttää ravintolassa? Me kysyimme asiaa Viaplayn asiantuntijoilta ja kokosimme yhteen kaiken, mitä sinun tulee tietää vuoden 2024 MM-kisoista.

 

MM-kisojen kaikki tähdet ja kaikki ottelut Viaplaylla

MM-kiekon vallatessa kadut ja ravintolat tiedossa on täysi laidallinen jännitystä ja kiekkohuumaa. Vaikka emme pääse tänä vuonna nauttimaan kotikisoista, Viaplay tarjoaa meille ensiluokkaisen kisakokemuksen tv-ruutujen välityksellä.

”Viaplayn ammattitaitoinen ryhmä on valmiina tarjoilemaan kaikki tulevien kisojen 64 ottelua suomeksi selostettuna ja peräti 23:lla studiolähetyksellä varusteltuna. Kahdeksan mielenkiintoisin taustoin marinoitua asiantuntijaa ja studiot paikan päällä sekä kotimaan hermokeskuksessa takaavat sen, ettei juuri mikään massiivisesta kisarupeamasta tähtipelaajineen jää liian vähälle huomiolle", kertoo Viaplayn jääkiekkotuottaja ja -juontaja Iiro Harjula.

Kovaa vauhtia lupailee myös Viaplayn selostaja Antti Mäkinen: ”Minä selostajana lupaan, että tästä ei jää tunnelma vajaaksi! Voimme yhdessä karjua ja tuntea, kun kiekkoleijonat tekevät kaukalossa parhaansa, ja vähän enemmän. Matka alkaa 10. toukokuuta Prahasta, turvavyöt kiinni, tässä kannustamisessa ylinopeus on sallittua!”

 

Viaplayn selostaja Antti Mäkinen studiossa seisomassa pöydän takana. Taustalla iso näyttö, jossa Viaplayn ja MM-kiekon logot.


Jääkiekon MM-kisojen 2024 Leijonien ottelut selostaa Viaplayn NHL-lähetyksistä tuttu ääni Antti Mäkinen (kuvassa).

 

MM-kisakatsomon ravintolaasi tuo Viaplay & Feelment

Viaplayn ja Feelmentin kautta luot ravintolasi kisakatsomosta ainutlaatuisen kiekkoelämyksen; kun tunnelma on kohdallaan ja tekniikka toimii, kassa laulaa hyvistä myynneistä. Jos takataskustasi löytyy jo entuudestaan Viaplayn yritysasiakkuus, voit näyttää kaikki MM-kisojen ottelut nykyisellä paketillasi. MM-kisojen näyttäminen ravintolassa ei kuitenkaan edellytä 12 kk määräaikaisuuteen sitoutumista, sillä voit nyt tilata Viaplayn MM-kiekon tapahtumapaketin Feelmentiltä.

5 syytä tilata Viaplayn MM-kiekon tapahtumapaketti ravintolaasi

Jäitkö vielä pohtimaan MM-kiekon tapahtumapaketin tilaamista? Kurkkaa alta viisi kivenkovaa syytä, miksi Viaplayn tapahtumapaketti kannattaa.

1. Ravintolasi täyttyy janoisista kiekkofaneista toukokuussa

MM-kisojen ansiosta toukokuusta voi tulla koko vuoden paras myyntikuukausi - tai vuoden huonoin. Kilpailu asiakkaista on nimittäin kovaa MM-kisojen aikana. Jos kisakatsomosi ei ole kunnossa, karkaavat asiakkaat helposti naapuriin. Viaplay ei jätä meitä kylmäksi, ja sen lupaa myös Iiro Harjula:

”Viaplayn asiantuntijatiimi koostuu tuhansista NHL-otteluista, sadoista tehdyistä tv-studioista ja peräti 19:sta eri rooleissa voitetusta jääkiekon arvokisamitalista. Tämä kokemus hyödynnetään pelejä analysoidessa ja katsojaa otteluihin valmistaessa. Tarkoituksenamme on järjestää katsojaelämys, jonka aikana ruudun ääreltä poistuminen ei ole vaihtoehto.”

2. Näytät kaikki jääkiekon MM-kisojen ottelut Viaplaylta

Ravintoloiden kannattaa ottaa kaikki hyöty irti MM-kiekosta erityisesti nyt, kun kisoja ei pääse seuraamaan livenä Suomessa. Viaplayn kautta voit hemmotella kiekkofaneja näyttämällä jääkiekon MM-kisojen kaikki 64 ottelua.

3. Asiakkaasi nauttivat kisoista Viaplayn huipputiimin tarjoilemana

Kattavassa asiantuntijatiimissä ovat mukana Marko "Mörkö" Anttila, Risto Dufva, Ville Nieminen, Ossi Väänänen, Jussi Jokinen, Esa Pirnes, Mikko Lehtonen ja Riku Helenius. Viaplayn Leijona-ääni on Antti Mäkinen, joka selostaa kaikki Suomen ottelut - yhdessä asiantuntija Jussi Jokisen kanssa.

Muina selostajina kisoissa kuullaan mm. F1-lähetyksistä meritoitunutta Niki Juuselaa sekä viime vuosina erityisesti maastohiihtoon keskittynyttä suosikkiselostajaa Jussi Eskolaa. Myös juontajatiimissä on luvassa rutkasti kokemusta, ammattitaitoa ja intohimoa. Iiro Harjulan lisäksi studiolähetyksissä tahtipuikkoa heiluttavat Mervi Kallio, Tuomas Meling ja Ville Klinga.

4. Saat Viaplayn valmiit mainosmateriaalit

Kunnon kisakatsomo syntyy mainostamalla! MM-kiekon tapahtumapaketti sisältää Viaplayn valmiit mainosmateriaalit, joiden avulla houkuttelet asiakkaat jännittämään MM-kisoja juuri sinun ravintolaasi. Mainosta jääkiekon MM-kisoja ravintolasi some-kanavissa tai vaikkapa tv-ruuduilla muutamalla napin painalluksella.

 

5. Voit lisäksi näyttää toukokuun NHL-ottelut

Viaplayn MM-kiekon tapahtumapaketti sisältää roppakaupalla jännitystä; voit lämmitellä kiekkokansaa samalla paketilla myös toukokuun NHL-otteluilla. Tulevat NHL-matsit ovat ehdottomasti näyttämisen arvoiset, sillä tiedossa on pudotuspelien tiukkaa taistelua läpi koko toukokuun. Nyt on toden totta aika valmistautua vuoden kuumimpaan jääkiekkokuukauteen ja viritellä ravintoloiden kisakatsomot kuntoon. Viaplaylla ollaan nimittäin jo valmiina:

”Urheiluselostajana jääkiekon MM-kisat ovat kunnia asia. Hyvissä ajoin paperit valmiiksi, saapuminen hallille puku päällä. Puku on päällä, koska pelipäivä on juhlapäivä. Vesipullo mukana, musiikki korvissa, kunnes lähetys lähtee liikkeelle. Sen jälkeen nuotit korviin kantautuvat jäältä ja välittyvät vastaanottimiin. Jääkiekon MM-kisat yhdistävät meitä kaikkia, niin tänäkin vuonna!”, toteaa Viaplayn selostaja Antti Mäkinen.

Tilaa ilmoitukset uusista blogiteksteistä sähköpostiin