Ravintola Kuurnan kokemuksia Feelmentistä

Valtteri Vanha
Kirjoittaja Valtteri Vanha
Lukuaika 1 min
1.8.2022 15:18
Ravintoloitsija Laura Hansen, joka seisoo ravintola Kuurnassa ja hymyilee.

 

Helsingin Kruununhaassa sijaitseva ravintola Kuurna on sympaattinen bistro, joka suosii sosiaalisesti sekä ekologisesti kestäviä tuottajia. Iso osa ravintolan ilmapiiriä on musiikki. Feelmentin avulla soittolistojen tekeminen ja muokkaaminen onnistuu ongelmitta fiiliksen ja asiakaskunnan mukaan.

Kuurnassa on yhteensä 38 asiakaspaikkaa.

– Olemme tällainen aika sympaattinen ja romanttinen paikka, hymyilee ravintoloitsija Laura Hansen.

– Käytämme pelkästään kotimaisia tuottajia kalan ja lihan suhteen sekä paljon pieniä tuottajia, Hansen kertoo.

Taustalla kotimainen yritys

Ilmapiirillä on ravintolassa valtava merkitys. Sen takia myös kulloinkin soitettava musiikki on hyvin tärkeää.

– Valitsen soitettavan musiikin pitkälti aina sen pohjalta, millaisia asiakkaita meillä milloinkin on – mikä on se fiilis, mikä salissa tuntuu ja huokuu, Hansen kuvailee.

– Syy, minkä takia valitsimme juuri Feelmentin, on sen yksinkertaisuus. Sitä on todella helppo käyttää. Heillä on ihan superhyvä asiakaspalvelu. Lisäksi on tietysti myös se, että he ovat pieni kotimainen firma. Tämä on minulle aika olennaista, Hansen painottaa.

Helppokäyttöinen palvelu toimii saumattomasti

Hansen kuuntelee itse todella paljon musiikkia ja tekee soittolistoja omien sanojensa mukaan niin sanotusti lennosta. Soittolistat ja eri kappaleet on helppo tuoda eri suoratoistopalveluista suoraan Feelmentiin.

– Käyttöliittymä on tosi helppo ja sen voi ottaa haltuun heti ensimmäisellä käyttökerralla. Meitä helpotti tässä valtavasti myös se, että kaikkiin kysymyksiin vastattiin heti, Hansen kiittelee.

– Se on todella tärkeää, että pystyn illan aikana keskittymään asiakkaisiin ja voin luottaa siihen, että homma skulaa siellä taustalla, Hansen summaa.

Tilaa ilmoitukset uusista blogiteksteistä sähköpostiin