My Feelment - Feelmentin uusi asiakassivusto

Hanna Sorri
Kirjoittaja Hanna Sorri
Lukuaika 2 min
11.8.2023 14:03

Osa teistä onkin varmasti jo huomannut, että olemme luoneet kokonaan uuden sivuston, jonka kautta asiakkaamme voivat hallinnoida omia Feelment-sisältöjään. Haluamme tässä blogikirjoituksessa esitellä tarkemmin, mitä kaikkea tällä asiakassivustolla voi tehdä, ja miksi sitä kannattaa käyttää!

Miten kirjaudun?

My Feelment -sivuston löydät osoitteesta: my.feelment.com. Pääset kirjautumaan palveluun sisään samalla sähköpostiosoitteella ja salasanalla kuin Feelmentin sovellukseenkin. Nykyisten asiakkaiden ei tarvitse rekisteröityä palveluun uudelleen - vanhaan tiliinne on liitetty asiakassivuston tunnukset.

Tunnukset hukassa? Ongelmia kirjautumisessa? Autamme mielellämme My Feelment -sivuston käytössä. Laittele meille viestiä info@feelment.com tai soittele puh. 029 1234 122 (joka päivä klo 9-23).

Hallinnoi yritystietoja ja luo uusia alueita

Tarvitsetko uuden musiikkialueen esimerkiksi kabinettiin tai terassille? Haluatko perustaa uuden karaoke- tai sporttialueen? Voit lisätä eri alueita saman toimipisteen alle ja tilata niihin palveluita suoraan My Feelment -sivuston kautta. Jos yrityksesi avaa kokonaan uuden toimipisteen, voit luoda sivuston kautta uuden sijainnin ja tilata palveluitamme myös sinne. Tarkemmat ohjeet sijaintien ja alueiden käyttöön löydät täältä.

Uusille alueille ja sijainneille tarvittavat laitteet saat kätevästi konepalvelumme kautta. Ota vain meihin yhteyttä, niin katsomme tarpeitasi vastaavan kokonaisuuden.

My Feelmentin kautta voit myös päivittää yritystietosi ajan tasalle; päivitä yrityksesi yhteys - ja maksutietoja tai määritä sähköpostiosoite, johon suoraveloitusten sähköiset kuitit toimitetaan.

Hallitse ja tilaa palveluita 24/7

"Mitäs sopimuksia meillä olikaan aktiivisena, ja mihin asti ne kestävät?"

Sivuilta näet kaikki sopimukset listattuina. Täydennä ravintolaviihteen kattaustasi uusilla palveluilla aina tarvittaessa. Voit tilata karaokeen lisää laulukertoja tai laajentaa ravintolasi urheilutarjontaa uudella kanavapaketilla. Esimerkiksi karaoken laulukertojen kohdalla tämä on erityisen kätevää, jos illan mittaan ne alkavatkin loppua kesken. Voit myös päättää sopimuksia itse milloin tahansa. (Aina voimassaolevan laskutuskauden loppuun - suurimmassa osassa tuotteita tämä tarkoittaa yhtä laskutuskuukautta.)

Päivitä käyttäjätietoja

Tarkastele yrityksesi Feelment® -lisenssiin liitettyjä käyttäjätietoja. Voit kutsua mukaan uusia käyttäjiä tai poistaa vanhoja esimerkiksi henkilökunnan vaihtuessa. Näin tiimisi jäsenet pääsevät kirjautumaan Feelment-sovellukseen ja My Feelment -sivustolle henkilökohtaisilla tunnuksillaan. Voit myös määritellä käyttäjille erilaisia käyttöoikeuksia. Valitse kenellä käyttäjistä on osto-oikeudet palveluiden tilaamiseen ja kenellä on oikeudet vain voimassa olevien palveluiden käyttämiseen. Lue lisää käyttäjistä ja oikeuksista täältä. 

Ajasta ja hallitse musiikkia etänä

Helpota arkea ajastustoiminnolla, jonka avulla haluamasi soittolistat soivat automaattisesti valitsemallasi aikavälillä. Musiikin valinta onnistuu myös manuaalisesti, vaikka ajastukset ovatkin päällä. Ajastukset voi myös yliajaa laittamalla soittolistoja päälle manuaalisesti. Kun manuaalisesti valitut listat poistaa toistojonosta, saa ajastukset taas päälle. Tarkemmat ohjeet taustamusiikin ajastamiseen löydät täältä.

Haluatko vaihtaa soittolistaa tai pienentää musiikin voimakkuutta, mutta olet liian kaukana soittimesta? Ei hätää – nyt voit tehdä näitä kaikkia etänä. Musiikin etähallinta toimii helposti ja nopeasti My Feelment-sivustomme avulla. Voit vaihtaa soitossa olevia listoja tai säätää musiikin voimakkuutta vain muutamalla napin painalluksella. Kuten Feelmentin sovelluksessakin, myös musiikin etähallinnassa selkeyttä on tuomassa erilaiset väliotsikot. Työpöytäversiossa väliotsikot löytyvät sivuvalikosta ja mobiiliversiossa päävalikon takaa yläpalkista.

Henkilö ajastamassa musiikkia My Feelment -sivustolla.

Käytä Digital Signage -mainostuspalvelua

Toista valmiita tai itsetehtyjä mainoksia ravintolasi diginäytöillä Feelment® Digital Signagen avulla. Voit suunnitella esim. Happy Hour -tarjoukset etukäteen verkossa, ja ajastaa ne valmiiksi ravintolan koneelle etänä. Kätevää! My Feelmentin kautta voit ladata palveluun omia mainosmateriaaleja ja hallinnoida samalla mitä mainoksia yrityksen eri sijainneilla ja alueilla näytetään. Hyödyntämällä palvelusta löytyviä valmiita mainosmateriaaleja säästät aikaa ja vaivaa. Voit myös ajastaa mainoksia tai luoda niistä valmiita kokonaisuuksia eli mainoslistoja. Katso tästä lyhyt ohjevideo mainosten lisäämiseen.

Digital Signage on yrityskohtainen aluekohtaisen sijasta. Tämä tarkoittaa sitä, että voit kootusti hallita kaikkien alueiden mainontaa etänä selaimessa (tai antaa esimerkiksi mainostoimistolle oikeudet hallinnoida mainoksia.) Kaipaatko vinkkejä mainonnan tueksi? Lue tästä meidän blogikirjoituksemme, jonka avulla onnistut varmasti!

Kysymyksiä?

Lisää ohjeita My Feelmentin käyttämiseen (ja vähän muuhunkin) löytyy tukisivustoltamme.

Soittele meille asiakaspalveluun 029 1234 121 (ma-pe klo 9-16) tai tekniseen tukeen 029 1234 122 (joka päivä klo 9-23) - Autamme mielellämme!

Voit myös laittaa sähköpostia info@feelment.com. Kaikki risut, ruusut ja kehitysehdotukset ovat tervetulleita.

Tilaa ilmoitukset uusista blogiteksteistä sähköpostiin