Miksi näyttää urheilua ravintolassa?

Hanna Sorri
Kirjoittaja Hanna Sorri
Lukuaika 1 min
20.8.2020 16:05

Urheilun näyttämiseen ravintolassa on monia hyviä syitä. Ottelut kestävät usein monia tunteja, ja siinä ajassa asiakas ehtii hyvin hyödyntää ravintolan tarjontaa. Sitä kautta urheilun näyttäminen vaikuttaa suoraan myyntiin. Varsinkin asiakaskuntaa eniten kiinnostavien otteluiden osalta vaikutus on selvä. Kun ravintolaan on kerran lähdetty, ei asiakas useimmiten lähde pois heti ottelun päätyttyä. Mikäli ottelu päättyy mieluisalla tavalla, voi voittoa juhlistaa ottamalla vielä muutamat – tai toisaalta hukuttaa pettymyksen vielä yhteen (tai pariin) tuoppiin.

 

Hyödynnä sporttia

Urheilun viehätysvoimaa kannattaa ehdottomasti hyödyntää esim. paikallispelien voittotarjouksilla – jos joukkue x voittaa, tuopit hinnalla x koko illan/tunnin ajan. Taivas on rajana ideoille! Voit kokeilla myös esimerkiksi häviöshotteja tai ylivoimadrinkkejä, ja katsoa miten ne lähtevät lentoon. Tällaisilla tempauksilla asiakkaat tulevat ehkä mieluummin teille kuin naapuribaariin jännittämään lempijoukkueen puolesta.

Pääasia on, että muistaa mainostaa kisakatsomoita asiakkaille. Jos asiakas ei tiedä tarjonnasta, ei hän hoksaa myöskään lähteä paikan päälle pelejä katsomaan. Meiltä saat työkalut tähän. Tarjoamme niin digi -kuin printtimateriaaleja valitsemastasi sporttipaketista ja sen sisällöstä, somemateriaaleja, sekä päätyökalun, Feelment Mainonnan. Ota siis kaikki hyöty irti ostamastasi sporttipaketista!

Feelmentin valkoinen ikoni, jonka keskellä play-nappulaa muistuttava kuvio.
Katso vinkit sportin näyttämiseen ravintolassa

 

Etkö ole varma mitä pelejä kannattaisi näyttää?

Ensimmäinen asia, joka kannattaa tehdä, on kartoittaa asiakaskunnaltasi mitkä lajit ja sarjat juuri heitä kiinnostavat. Suosituimpia sport-kanavia ovat MTV Sport, Ruutu ja Viaplay, ja kannattaakin selvittää mihin niistä kannattaa sijoittaa juuri sinun ravintolassasi.

Hyviä keinoja selvittää kysyntää:

  1. Paikalliset sarjat – selvitä mitä joukkueita kannatetaan sinun alueellasi. Paikallisjoukkueiden pelit kiinnostavat varsinkin pienemmillä paikkakunnilla.
  2. Kysele asiakkailta suoraan. (Monesti he saattavat kertoa kysymättäkin. 😊) Mitä lajia olisi mukava tulla katsomaan porukalla?
  3. Tee kyselylomake, jonka pyydät palauttamaan tiskille. Kannustimena voit arpoa palkinnon vastaajien kesken.

Tämän jälkeen selvitä mikä kanava tuota kyseistä sarjaa näyttää. Feelmentin kautta suoraan on saatavilla MTV Urheilun ja Ruudun sisällöt. 


Feelmentin kautta urheilun näyttäminen on helppoa, sillä näet käynnissä olevat MTV Urheilun ja Ruudun lähetykset yhdellä silmäyksellä ja voit lisäksi näyttää tallenteita tai useampaa eri ottelua yhdeltä laitteelta. Saat samaan ohjelmaan myös muun ravintolaviihteen, kuten taustamusiikin, karaoken ja mainosnäytöt. Jos urheilun näyttäminen mietityttää, ota meihin rohkeasti yhteyttä, autamme mielellämme!

 

 

Tilaa ilmoitukset uusista blogiteksteistä sähköpostiin