Feelmentin musiikkipalvelun iOS-versio nyt saatavilla

Hanna Sorri
Kirjoittaja Hanna Sorri
Lukuaika 3 min
29.8.2023 14:35

Nyt se on vihdoin saatavilla: 

Feelmentin musiikkipalvelu iOS-laitteille!

Kauan siitä on haaveiltukin, ja nyt se vihdoin on totta: Feelmentin musiikkipalvelu toimii myös iOS-laitteilla.

Palvelu toimii laitteellanne, mikäli siinä on versio iOS 16 tai uudempi.

Miksi Feelmentin musiikkipalvelu olisi juuri teille passeli? Lukaise tämä kirjoitus, ja päätä sitten lähdetkö testaamaan. 

Lunasta veloitukseton kokeilujaksosi

 

Suomalaisille yrityksille suunnitellut soittolistat

Kuulostaa hienolta - mutta mitä tämä käytännössä tarkoittaa?

Olemme kymmenien vuosien ajan tehneet suomalaisten yritysten kanssa yhteistyötä, ja saaneet matkan varrella kiitettävän paljon palautetta ja kehitysehdotuksia. Myös soittolistat ovat luotuja aitoon tarpeeseen: mitä suomalaiset yritykset oikeasti tarvitsevat ja minkälaista musiikkia asiakkaat haluavat kuulla.

Pikkuhiljaa listakatalogistamme on muodostunut hyvin kattava, eikä se rajoitu pelkästään esimerkiksi ruokaravintoloiden suosimiin listoihin: kahviloille, yökerhoille, toimistoille, kuntosaleille, liikunnanohjaajille, lavatansseihin ja teknobileisiin löytyy myös varmasti sopivat äänimaailmat. Kaikenlaista hyödyllistä ja spesifimpääkin on vuosien varrella kertynyt valikoimaan, joten meihin voit luottaa tarvitsit sitten turvallisia arkilistoja tai erikoisempia teemalistoja.

Lisäksi olemme aina avoimin mielin ja kiitollisina ottamassa vastaan uusia ehdotuksia, ajat muuttuvat ja niin tulee musiikkivalikoimankin. Jos meiltä ei löydy mitä etsit, teemme listan käsityönä. Todellinen WIN-WIN, valikoimamme kasvaa ja sinä saat juuri mitä haluat.

Feelmentillä on saatavilla myös maksullinen BrandFit -palvelu, joita esimerkiksi monen ravintolan ketjut ovat suosineet. Tällöin luomme juuri teidän brändillenne täysin omat, uniikit listat, jotta äänimaailma vastaa kaikkea sitä mitä brändinne edustaa. 

Musiikkiasiantuntija Matti Raivion henkilökuva, ja lainaus edellisestä tekstistä.

 

Tarpeelliset ominaisuudet

 

✅ Spotify-listojen tuonti

Tiesitkö, että Spotifytä ei saa käyttää yrityskäytössä? Voit tehdä Spotify-soittolistoistasi luvallisia yrityskäyttöön tuomalla ne muutamalla klikkauksella suoraan Feelmentiin. Monilla on Spotifyssä lempilistoja joita soittaa mielellään, ja listojen luomisen työkalu on Spotifyn alustalla tuttu. Mikä siis kätevämpää kuin tuoda sieltä haluamansa listat Feelmentiin ja painaa vain play.

🎵 Yli 300 valmista soittolistaa

Mittava valikoima musiikkiasiantuntijoidemme laatimia, suurikokoisia ja päivittyviä soittolistoja heti valmiina käyttöösi. Musiikkia jokaiseen tilaan, tunnelmaan ja tarpeeseen. 

🔀 Satunnaistoistolla tai ilman

Asetuksista voit määrittää soivatko listat satunnaisessa vai jossakin tietyssä järjestyksessä. Ravintoloissa on monesti etu, että listat eivät ala toistaa itseään, jotta henkilökunta ei menetä hermojaan. Pitkien listojen lisäksi satunnaistoisto on tähän erityisen hyvä lääke, kuten on myös...

📚 Päällekkäinen listojen soitto

Aivan! Voit soittaa montaa eri listaa yhtäaikaisesti. Jos haluat tänään soittaa paljon jazzia - mutta et kuitenkaan pelkästään sitä, voit laittaa vaikka kolme jazz-listaa ja yhden pop-listan samanaikaisesti soittoon. Feelment arpoo satunnaiseen järjestykseen kappaleita jokaiselta listalta. Kätevää, eikö vain! 

🕒 Ajastukset

Eikö sinulla ole aikaa tai kiinnostusta muutella musiikkia päivän ja/tai viikon mittaan tunnelmaan sopivaksi? Voit ajastaa listat etukäteen My Feelmentin kautta. 

Lunasta veloitukseton kokeilujaksosi

 

Autamme ongelmissa puhelimitse

Voit soittaa puhelintukeemme joka ikisenä päivänä aamu yhdeksästä ilta yhteentoista. Autamme sinua kaikissa ravintolatekniikkaan liittyvissä ongelmissa, olit meidän asiakkaamme tai et.

Olemme suomalainen perheyritys, jolle hyvä asiakaspalvelu on ehdottoman tärkeää. Meillä on firman sisällä kiertävä puhelinpäivystys - eli meiltä vastailee sinulle joko Pellon tai Helsingin päästä Jussi, Juulianna, Iina, Miikka, Matti, Olli, Valtteri tai Kalervo, riippuen siitä kenellä on päivystysvuoro. Pistä soittaen, oli ongelma suuri tai pieni. Kaikki pienetkin ongelmat tai pohdinnat ovat meille hyvää tietoa siitä miten voimme kehittää palveluamme asiakasystävällisempään suuntaan.  

Tekninen tukemme palvelee vuoden jokaisena päivänä numerossa 029 1234 122 klo 9-23.

Lisensoitu yrityskäyttöön


Aiemmin kerroimmekin jo hieman Spotify-listojen siirrosta Feelmentiin, jotta ne olisivat luvallisia yrityskäyttöön. Monet saattavat muistella Spotify For Business-palvelua, jota ei kuitenkaan enää ole ollut vuosiin saatavilla. Spotify on nykyisin saatavilla ainoastaan ei-kaupalliseen käyttöön, joten vaikka maksaisit Musiikkiluville asiaankuuluvat luvat, Spotifyn käyttö on silti kielletty yritystoiminnassa. Molemmat palikat pitää siis olla kunnossa - sekä ohjelma jolla musiikkia soitetaan, että musiikkiluvat yrityskäyttöön.

Lue lisää aiemmasta blogitekstistämme. 

Kuvassa esiin tuleva informaatio on käsitelty edellä olevassa tekstissä.


Tämän pikku saarnan jälkeen vielä pähkinänkuoressa: Feelment on nimenomaan yrityskäyttöön luotu ja lisensoitu. Sinun ei siis tarvitse arvailla teetköhän tässä nyt oikein, vaan voit rehellisenä ihmisenä huokaista helpotuksesta - luvat ovat kunnossa, tarkastajat voivat aivan rauhassa tulla katsomaan miten soitat musiikkia, ja kirsikkana kakun päällä: artistit saavat asiaankuuluvan korvauksen luomuksiensa soitosta. 

 

Kysymyksiä?

Lisää ohjeita Feelmentin käyttämiseen (ja vähän muuhunkin) löytyy tukisivustoltamme.

Mietitkö, sopisiko Feelmentin iOS-musiikkipalvelu juuri teidän yrityksellenne? Soittele meidän myyntipalveluun 029 1234 123  (arkisin klo 9-16), niin pohditaan teille yhdessä paras ratkaisu.

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa 029 1234 121 (arkisin klo 9-16) ja teknisen tuen tavoitat soittamalla 029 1234 122 (joka päivä klo 9-23) - Autamme mielellämme!

Voit myös laittaa sähköpostia info@feelment.com. Kaikki risut, ruusut ja kehitysehdotukset ovat tervetulleita.

 

Lunasta veloitukseton kokeilujaksosi

Tilaa ilmoitukset uusista blogiteksteistä sähköpostiin