Ruutu+ ravintolaan

Kotimaiset huippusarjat ja paljon muuta! Ruudun
ylivertainen urheilukattaus sisältää kymmeniä kotimaisia huippusarjoja.

Katso hinnat
Maestro Pro Sport-palvelu

Kattava valikoima urheilua

Odotus päättyy 2. huhtikuuta, kun uusi upea Veikkausliiga-kausi 2022 potkaistaan käyntiin! Kauden joka ikinen ottelu nähdään suorana ja selostettuna ja myös tallenteet löytyvät. Onside-studio myös mukana menossa heti kauden avauksesta aina syksyn mestaruusjuhliin asti!

Maailman parasta koripalloa nähdään taas Ruudun täydeltä, kun NBA:n 75-vuotisjuhlakausi 2021-2022 heitetään käyntiin 19. lokakuuta! Suoria ottelulähetyksiä nähdään jopa seitsemän viikossa ja joka viikko nautitaan myös Lauri Markkasen ja Cleveland Cavaliersin otteista! Lähetykset ovat myös katsottavissa tallenteina seuraavasta aamusta alkaen viikon ajan ja noin puolet otteluista tulee suomenkielisellä selostuksella.

Maailman parasta salibandya nähdään jälleen Ruudun täydeltä, kun F-liigan naisten kausi käynnistyy 18.9. ja miesten 19.9.! Viikoittaisten studiolähetysten lisäksi suurin osa kauden otteluista nähdään seurojen kanssa yhteistyössä fanikamera-lähetyksinä. Katso lähetykset suorana tai tallenteena aina kevään mestaruusjuhliin asti.

This is some text inside of a div block.

Kuuma Superpesis-kesä on täällä! Ruutu näyttää jälleen kansallispelin jokaisen naisten ja miesten ottelun suorana sekä tallenteena ja mestaruuksia juhlitaan syyskuussa!

Korisliigan ja Naisten Korisliigan kauden 2021-2022 ylösheitto nähdään 1.10. ! Ruutu esittää kauden jokaisen ottelun suorana aina kevään kuumiin mestaruuskamppailuihin saakka ja kaikki ottelut ovat myös katsottavissa tallenteena.

Kotimainen jenkkifutiskausi rymistellään viimein käyntiin! Vaahteraliiga tarjoaa taas Ruudun täydeltä touchdowneja ja voimakkaita taklauksia - aina Vaahteramaljaan asti! Kauden jokainen ottelu katsottavissa suorana ja tallenteena

Kotimainen jenkkifutiskausi rymistellään viimein käyntiin! Vaahteraliiga tarjoaa taas Ruudun täydeltä touchdowneja ja voimakkaita taklauksia - aina Vaahteramaljaan asti! Kauden jokainen ottelu katsottavissa suorana ja tallenteena

Katso koko urheilutarjonta

1-50 asiakaspaikkaa

89€ / kk.

Tilaa

51-200+ asiakaspaikkaa

169€ / kk

Tilaa

Feelment ravintolaan

Feelment® on markkinoiden ainoa helppo ja moderni tapa näyttää urheilua
yrityksesi tiloissa. Ei enää digibokseja tai lautasia katolla. Kytke tietokone TV-ruutuihin ja aloita käyttö!

Urheilulajit ikoni
Kaikki asiakkaasi suosikkiurheilu
Tarjoa asiakkaallesi syy hakea vielä yksi näyttämällä hänen suosikkiurheiluaan.
Monikanava ikoni
Näytä useita eri otteluita samanaikaisesti
Feelmentin avulla voit näyttää useita eri otteluita päällekkäin jopa ilman ylimääräistä kaapelointia.
Tallenteet ikoni
Tallenteet aina saatavilla
Näytä kooste- ja kohokohtalähetyksiä jälkikäteen tallenteina. Tallenteet saatavilla Ruudun ja C Moren lähetyksistä.
Chromecast ikoni
Chromecast-tuki
Lisää Chromecast televisioon ja laita lähetys päälle. Siinäpä se.
Music ikoni
Taustamusiikki
Tilaa urheilukanavien lisäksi oikea, ravintoloille suunniteltu musiikkipalvelu. Lue lisää
Käyttöliittymä ikoni
Helppo käyttöliittymä
Näet kaikki käynnissä olevat lähetykset yhdellä vilkaisulla. Valitse haluamasi ja paina vain play.
Aloita kokeilujakso

Usein kysytyt kysymykset

Miten asiakaspaikkamäärä lasketaan?

Asiakaspaikkamäärä on sama kuin anniskeluluvassa. Jos ravintolasi anniskeluluvassa ilmoitettu asiakaspaikkamäärä ei kuitenkaan vastaa sitä määrää ihmisiä, jotka TV-ruuduille näkevät, voidaan asiakaspaikkamäärässä soveltaa "Rajattu-katseluoikeus" -pykälää.

Saadaksesi alennetun asiakaspaikkamäärän, ole yhteydessä myyntiimme.

Mitä laitteita tarvitsen urheilukanavien näyttämiseen?

Tarvitset Windows 10 -tietokoneen tai tabletin ja Feelment -käyttäjätunnukset. Lisäksi tarvitset kaapeloinnin tietokoneelta televisioon tai voit myös liittää Chromecastin TV:n taakse, jolloin erillistä kaapelointia ei tarvita.

Näytän nykyisin urheilukanavia digiboksin kautta. Miksi vaihtaisin Feelmentiin?

Feelmentin kautta urheilun näyttäminen on helpompaa, sillä näet kaikki käynnissä olevat lähetykset yhdellä silmäyksellä ja voit lisäksi näyttää tallenteita tai useampaa eri ottelua yhdeltä laitteelta. Lisäksi säästät rahaa, kun sinun ei tarvitse maksaa digibokseille/lautasantenneille tyypillisiä laitemaksuja.

Saat samaan ohjelmaan myös muun ravintolaviihteen, kuten taustamusiikin, karaoken ja mainosnäytöt.

Voit kokeilla Feelment-appia kuukauden täysin veloituksetta ja ilman sitoumuksia, joten kokeilemallahan tästäkin selviää 🥳

Jäikö vielä jotain mielenpäälle? Pistä meille viestiä ja me palaamme asiaan 24 tunnin sisällä.

Kokeile kuukausi veloituksetta tai varaa ilmainen esittely

Voit tilata palvelun vasta kokeiltuasi sitä kuukauden ajan täysin veloituksetta ja ilman sitoumuksia. Tilaus ei jatku automaattisesti kokeilukuukauden päätyttyä.