Q&A: Maxivision - 5 kysymystä ja 5 vastausta urheilusta

~
5min
~
17.5.2022
Q&A: Maxivision - 5 kysymystä ja 5 vastausta urheilusta

Kattava urheiluvalikoima on yritykselle myyntivaltti, sillä monet asiakkaista hakeutuvat ravintolaan katsomaan sporttia hyvän tunnelman perässä. Jotta ravintolat voisivat näyttää asiakkaidensa suosikkiurheilua, löytyy Feelmentin kanavapakettivalikoimasta myös V Sport ja Eurosport -paketit. Tarjoamme nämä penkkiurheilijan superpaketit Maxivisionin välityksellä, mutta mitä se käytännössä tarkoittaa? Me avaamme asiaa viidellä kysymyksellä ja viidellä vastauksella.

Kuka on Maxivision?

Maxivision on suomalainen IPTV-operaattori, jolla on yli 35 vuoden kokemus TV-alalta välittäen laadukkaat TV-palvelut, HD-kanavat sekä kanavapaketit kaikkialle Suomeen, niin kuluttajille kuin yrityksillekin. Mitä sitten IPTV tarkoittaa? Lyhennys tulee sanoista Internet Protocol TV, mikä tarkoittaa, että TV-kanavat saadaan näkyviin televisioon internet-yhteyden kautta. TV-kanavien katsomiseen tarvitaan välittäjäksi digiboksi, joka liitetään televisioon sekä nettiyhteyteen. Maxivisionin TV-palvelu on liittymäriippumaton eli saatavissa kaikkiin nettiliittymiin – operaattorista riippumatta.

Mitä nettiyhteydeltä vaaditaan live-sportin katsomiseen?

Nettiliittymän kaistan on oltava vakaa, ja taattava riittävä nopeus esimerkiksi live-sportin katsomiseen. Nyrkkisääntönä suositellaan minimissään 8 Mbps -nopeutta eli jos kaista pätkii ja vaappuu ajoittain tuon lukeman alla, niin lähetyksetkin voivat pätkiä. Kannattaakin siis tarkastaa nettiyhteyden tila ja varata riittävästi kaistaa, ettei ratkaisumaali jää näkemättä. IPTV on hyvä ja halpa tapa taata yrityksen screeneille live-sportit, kunhan kaista on kunnossa.

Miksi valitsisin Maxivisionin ja Feelmentin?

Tässä pari syytä valintaan. Maxivision toimii yritysten lisäksi myös monien kuituverkkojen kumppanina toimittaen HD-laatuisesti Suomen vapaat kanavat ja maksulliset kanavapaketit. Maxivisionin TV-palvelu on selkeä vaihtoehto antenni- tai kaapelitelevision korvaajaksi, sillä takuuna on laadukas HD-kuva, mikä on tärkeää, kun puhutaan live-urheilun katsomisesta. Yritystuotteina löytyvät kanavapaketit soveltuvat julkisesti esitettäväksi esimerkiksi ravintolan asiakaspinnassa. Maxivisionin digiboksi on helppo asentaa ja käyttää – kirkas HD-kuvanlaatu ja helppous tekevät Maxivisionin TV-palvelusta hyvän valinnan.

Käyttäjäystävällisyyttä on tukemassa myös Feelment®, sillä meidän kauttamme saat hankittua Maxivisionin digiboksin sekä kanavapaketit vaivattomasti ja nopeasti. Me ymmärrämme, että urheilukanavien hankinnassa menee helpommastakin johdot solmuun ja laskut sekaisin; siispä haluamme tarjota helpotusta arkeen. Keskittämällä ravintolaviihteen yhden palveluntarjoajan käsiin saat kaiken tarvitsemasi saman katon alta – ja samassa laskussa. Feelmentin ansiosta et myöskään jää tekniikan kanssa yksin, sillä puhelintukemme palvelee vuoden jokaisena päivänä klo 9–23.

Koska digiboksilta voi toistaa vain yhtä sisältöä kerrallaan, toimii Feelmentin sovellus Maxivisionin tukipilarina. Voit varata Maxivisionin kautta tulevalle lähetykselle omat screenit ja toistaa muilla näytöillä Feelmentin urheilutarjontaa. Mausta siis V Sportin tai Eurosportin urheilulähetystä C Moren, Ruudun tai vaikkapa e-sportin tarjonnalla. Suosituinta urheilua ovat Liiga (C More) sekä Formula 1 (V Sport), joten parhaimman kauttauksen ja vastineen rahoillesi saat tilaamalla Feelmentin sporttipaketin (C More) ja siihen kylkeen vielä Maxivisionin (V Sport).

Miten saan V Sport ja Eurosport -kanavat käyttööni ja mitä ne maksavat?

Kanavapakettien toistoa varten toimitamme sinulle Maxivisionin digiboksin, jonka saat toimimaan langallisen verkkoyhteyden avulla. Ennen toimitusta sinun tarvitsee vain valita kumman kanavapaketin haluat vai otatko kenties molemmat. Maxivisionin digiboksin kautta saat lisäksi käyttöösi 14 HD-laatuista vapaata kanavaa (mm. MTV3, Nelonen, Sub, Jim). Palvelun hinta määräytyy kiinteällä kuukausihinnalla ravintolan asiakaspaikkojen mukaisesti. Maxivision kanavapakettien sopimusajat ovat 12 kk. Kurkkaa tarkka hinnasto painamalla tästä.

Miltä näyttää vuoden 2023 urheilutarjonta?

V Sport -kanavien tarjonnasta löytyy laaja valikoima huippu-urheilua aina Formula 1 -kaudesta Englannin Valioliigaan. Jalkapallon faneja hemmotellaankin huolella, sillä Valioliigan ohella V Sport kanavilla päästään näkemään mm. Englannin Liiga Cup, Englannin FA Cup sekä Saksan Bundesliiga. Jalkapallon lisäksi jännitystä ovat tuomassa myös jääkiekon NHL, koripallon Euroliiga sekä useat muut lajit golfista talviurheiluun.

Myös Eurosportin kanavilla nähdään roppakaupalla urheilun huumaa. Valikoimasta löytyy esimerkiksi Grand Slam (tennis), Grand Tour (pyöräily), snooker-otteluita, talviurheilua, jalkapalloa sekä rugby-pelejä. Lisäksi Eurosport lähettää olympialaisia vuoteen 2024 asti. Saatavilla on siis sopiva sekoitus live-sporttia, uusintoja ja kohokohtia.

Tänä vuonna urheilussa eletään todellista kulta-aikaa ja nyt onkin oiva hetki varmistaa yritysten screeneille huippu-urheilu siivittämään asiakasvirtaa. Kahden kotimaisen palveluntarjoajan Feelmentin ja Maxivisionin yhteistyöllä saat käyttöösi juuri sopivan kattauksen sporttia - tietenkin Feelmentin tarjoamaa taustamusiikkia, karaokea ja näyttömainontaa unohtamatta.

Teksti kirjoitettu yhteistyössä Maxivisionin kanssa.

Aloita kokeilujakso