Miksi Livevisa™ on tehty?

~
4 min
~
27.5.2021
Miksi Livevisa™ on tehty?

Miksi Livevisa™ on tehty?

Livevisa on uusin tuoteperheen jäsen Maestron valikoimassa. Aiemmassa postauksessamme kerroimme Livevisasta yleisesti, mutta tällä kertaa avaamme tarkemmin sitä, mitkä ovat syyt Livevisan luomiseen.

Maestron tuotevalikoima 2021

Mahdollisimman monipuolinen paletti

Tavoitteenamme on tarjota ravintoloitsijoille täydellinen all-in-one työkalu, jolla voi pyörittää kaiken ravintolaviihteen samalla ohjelmalla. Kaiken maailman digibokseja, laitteita ja kaapeleita on ravintoloissa jo tarpeeksi – visiomme on, että saadakseen asiakkaan viihtymään ravintoloitsija ei tarvitse mitään muuta kuin Maestron. Siksi loimme myös Livevisan – visailu samalla koneella kuin musiikki, karaoke ja sportti. Ihanan yksinkertaista.

 

Ala on kaivannut ravistelua

Niin kuin joku viisas henkilö joskus on lausunut: kehitys kehittyy, ja paperilappujen sekä kiertävien kynäpurkkien aika on takana päin. Halusimme yhdessä L4 Eventsin kanssa luoda ravintolaviihdettä, joka on ajan tasalla sekä käytettävyyden, laskutusmallin, tekniikan sekä sisällön osalta. Ravintoloitsijan ei tarvitse maksaa erikseen visan vetäjästä, eikä tehdä oikeastaan mitään muuta kuin klikata Livevisa päälle, ja keskittyä myymään sitä olennaista. (Ja palkita lopuksi oman ravintolansa paras tietäjä, suosittelemme tätä lämpimästi! Koko kisan parhaan pelaajan palkitsemisesta huolehdimme me.)

 

Tälle oli tarvetta

Ajat ovat olleet haastavia ravintoloille, kun ravintolasulut ovat olleet arkipäivää. Riesana on olleet myös laulu- ja tanssikiellot, jotka ovat tehneet asiakkaan viihdyttämisen vähintäänkin hankalaksi. Olemme samassa veneessä, sillä kun ravintoloilla menee hyvin, se heijastuu suoraan myös meihin. Halusimme luoda mahdollisimman turvallisen tavan viihdyttää – niin, että turvavälit säilyvät,eikä asiakkaan tarvitse koskea muuhun ylimääräiseen rekvisiittaan kuin omaan puhelimeen. Tarve tälle tietovisalle tuli siis sekä ulko- että sisäpuolelta, omasta sekä yhteisön tarpeesta. Samasta syystä halusimme luoda kulurakenteesta mahdollisimman riskittömän ravintoloitsijalle. Aikana, jona jokainen markka lasketaan, pitää olla tarkka siitä mihin ne laittaa. Maksat vain silloin, kun ravintolassasi on asiakas joka pelaa Livevisaa. Tästä tulossa vielä erillinen blogikirjoitus, joten kannattaa pysyä kuulolla.

Aloita kokeilujakso