Livevisa™ on Maestron uusi perheenjäsen!

~
3min
~
20.5.2021
Livevisa™ on Maestron uusi perheenjäsen!

Tätä olemme pitkään suunnitelleet ja rakentaneet, ja vihdoin on aika paljastaa mistä on kyse!

Livevisa™ on täysin uusi, viihteellinen Livetietovisa ravintoloihin.

 

Kuten hyvin tiedätte, eräs nimeltä mainitsematon kulkutauti on tehnyt viihdyttämisestä kovin haasteellista. Halusimme luoda ravintoloille sellaisen tavan houkutella asiakkaita, joka on sekä turvallinen, ravintoloitsijalle taloudellisesti riskitön sekä nykyaikainen. Tämän lisäksi Livevisa on tietenkin myös hauska ja viihdyttävä - ei siis sellainen, jossa ainoastaan kirjaviisaat pärjäävät kerta toisensa jälkeen.

Ravintolan henkilökunnalta Livevisan pyörittäminen ei vaadi mitään muuta kuin sen, että painaa Maestrosta livelähetyksen käyntiin, kun sen aika on. Visa ei siis sido henkilökuntaa, eikä vaadi koulutuksia. Livevisa vetää itse itsensä, ja neuvoo asiakkaille, miten osallistua.

Livevisa Palkitsee joka viikko Suomen parhaan pelaajan mahtavilla palkinnoilla. Ravintola voi palkita oman ravintolansa parhaan pelaajan visan jälkeen. Näistä lisää vielä erillisessä blogikirjoituksessa.

Livevisaa näytetään suorana lähetyksenä ravintolan screeniltä, ja asiakas pelaa omalla älypuhelimellaan. Visaa vie eteenpäin visaisäntä/-emäntä. Livevisaa voi pelata yksin tai joukkueena. Pelissä on kolme erää, ja yhteensä 30 kysymystä. Välissä on 20 minuutin mittaiset ”tankkaus”- ja vessatauot, jotta asiakkaat ehtivät hyvin hyödyntämään myös sitä tärkeintä ravintolan antia.

Tulemme aloittamaan uuden Livevisaa käsittelevän juttusarjan, jossa kerromme tarkemmin Livevisan ominaisuuksista, sekä syistä ja matkasta sen rakentamisen takana. Tule mukaan matkallemme rakentamaan Suomen suosituinta livetietovisaa!

Aloita kokeilujakso