Musiikin Windows-käyttöliittymä on uudistunut!

~
3 min read
· Julkaistu
16.2.2022
Uutinen pääkuva

Uudistettu ja uljas musiikkinäkymän Windows-käyttöliittymä on täällä!

Tiedotimme aiemmin musiikkipalvelun saatavuudesta Android-laitteille, ja monet varmasti huomasivatkin, että olimme tehneet Android-versioon samalla musiikkinäkymän uudistuksia. Uusimman päivityksen myötä nämä muutokset tulevat myös Windows-laitteille.

Mikä on uutta?

Kotisivu

Musiikkinäkymän kotisivu on uudistunut väliotsikoilla. Viimeksi soitetut soittolistat -väliotsikon alla olevat listat päivittyvät sitä mukaan kun musiikkia toistetaan. Soittohistorian perusteella Feelment® suosittelee muita samankaltaisia listoja, jotka näkyvät suositellut soittolistat -osiossa. Tähän hetkeen soveltuvat listat kuten vuodenaikaan liittyvät soittolistat näkyvät ajankohtaiset soittolistat -kohdassa. Viimeisenä löytyy vielä uudet soittolistat, jossa esitellään Feelmentiin viimeksi lisättyjä soittolistoja.

Oma kirjasto

Omatekemät soittolistat sekä Spotifystä tuodut soittolistat löytyvät Oma kirjasto -osiosta. Omaan kirjastoon pääsee klikkaamalla musiikkinäkymän oikeassa yläkulmassa olevasta Koti-valinnan viereisestä painikkeesta. Omassa kirjastossa on mahdollista myös luoda uusia omia soittolistoja.

Hakutoiminto

Hakukenttää klikkaamalla saa näkyviin eri kategorioita, joiden kautta soittolistojen etsiminen on helppoa ja nopeaa. Soittolistoja voi selata käyttöpaikan tai genren mukaan. Uudistettu hakutoiminto mahdollistaa myös soittolistojen suodattamisen. Suodattimista löytyy tempoluokitukset sekä mahdollisuus etsiä uutta tai hieman vanhempaa musiikkia.

Musiikin ajastaminen siirtyi asiakasportaaliin

Ajastusten tekeminen on siirtynyt uudistuksen myötä sovelluksesta My Feelment -asiakasportaaliin. Ajastusten tekeminen ja muokkaaminen onnistuu kätevästi verkossa myös muualta kuin ravintolan laitteelta. Asiakasportaali löytyy osoitteesta my.feelment.com.

Muutos ei vaikuta jo olemassa oleviin ajastuksiin. Jatkossa niiden muokkaus kuitenkin tapahtuu vain My Feelment -sivuston kautta. Monikanava-asiakkaiden kohdalla ajastukset pysyvät vielä toistaiseksi kuitenkin sovelluksessa. Jos samalla laitteella on siis monta musiikkikanavaa eri alueille, tapahtuu ajastaminen tuttuun tapaan Feelmentin kautta.

Kysymyksiä?

Jos uudistus herättää mieleen kysymyksiä tai teiltä puuttuu tunnukset My Feelment -sivustolle, niin olettehan meihin yhteydessä.

Asiakaspalvelu: 029 1234 121 (ma-pe 8-16) / info@feelment.com

Tekninen tuki: 029 1234 122 (joka päivä 9-23)

Aloita kokeilujakso