Musiikin etähallinta on täällä

~
3 min read
· Julkaistu
9.9.2022
Uutinen pääkuva

Musiikin etähallinta toimii helposti ja nopeasti My Feelment-sivustomme avulla. Voit vaihtaa soitossa olevia listoja tai säätää musiikin voimakkuutta vain muutamalla napin painalluksella. Musiikin etähallinnasta löydät samoja tuttuja ominaisuuksia mitä Feelmentin sovelluksestakin.

Pikaopas musiikin etähallintaan

Hallitaksesi musiikkia etänä tulee Feelment®-sovelluksen olla käynnissä. Otathan huomioon, että osa musiikin etähallinnan ominaisuuksista ei vielä toimi Feelmentin Android-versiossa.

Kirjaudu omilla tunnuksillasi My Feelment-sivustolle. Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia, niin olethan meihin yhteydessä. Unohtuneen salasanan pääset vaihtamaan kirjautumissivuston alalaidan kohdasta ”Vaihda salasana”.
Siirry musiikin etähallintaan. Työpöytäversio: Klikkaa vasemman sivuvalikon nuotin kuvaa. Tämän jälkeen paina haluamasi sijainnin kohdalla ”Musiikin etähallinta” -painiketta. Mobiiliversio: Paina päävalikkoa (yläpalkin kolme viivaa) ja valitse musiikin etähallinta. Klikkaa sen jälkeen nuotin kuvaa haluamasi sijainnin kohdalla.
Voit tarkastella soitossa olevia listoja ja säätää äänenvoimakkuutta soittimesta, jonka löydät työpöytäversion oikeasta reunasta tai mobiiliversion alapalkista.

Väliotsikot tuovat helppokäyttöisyyttä

Kuten Feelmentin sovelluksessakin, myös musiikin etähallinnassa selkeyttä on tuomassa erilaiset väliotsikot. Työpöytäversiossa väliotsikot löytyvät sivuvalikosta ja mobiiliversiossa päävalikon takaa yläpalkista.

Koti: Tästä valikosta pääset näkemään viimeksi soitetut listat, ajankohtaiset soittolistat sekä Feelmentin tuoreimmat soittolistalisäykset.
Tutki: Tämä osio toimii samaan tapaan kuin Feelment®-sovelluksen hakukenttä. Voit siis etsiä uusia soittolistoja kirjoittamalla hakukenttään hakusanan tai painamalla sivustolla näkyviä suodattimia.
Oma Kirjasto: Omat soittolistasi sekä suosikiksi lisäämäsi listat löydät Omasta Kirjastosta. Täältä löydät myös painikkeen Spotify-listojen tuontiin.

Takkuaako tekniikka?

Eipä hätää - meille voi soittaa pienemmistä kuin suuremmistakin murheista. Tekninen tukemme palvelee vuoden jokaisena päivänä klo 9–23 puh. 029 1234 122. Ratkaisuja yleisimpiin teknisiin ongelmiin löydät myös tukisivustoltamme painamalla tästä.

Aloita kokeilujakso