Ota yhteyttä
029 1234 121

Hei Lavis-ohjaaja!

Etsitkö musiikkipalvelua liikunnanohjaukseen?
Tervetuloa Feelmentille! 

Feelment (Viihdeväylä Oy) on suomalainen perheyritys, joka on toiminut viihteen parissa jo vuodesta 1984.

Musiikkipalvelustamme löydät yli 300 valmista soittolistaa mukaan lukien Lavis-ohjajille räätälöidyt soittolistat. Valikoimasta löytyy runsaasti sekä suomalaista että ulkomaista musiikkia moneen tarpeeseen. Lisäksi voit helposti tuoda Feelmentiin Spotify-listojasi. Lisätietoa musiikkipalvelustamme löydät alempaa tältä sivulta.

Jos kiinnostuit, laita meille viestiä tämän lomakkeen kautta!

Ota yhteyttä

Feelment Lavis-ohjaajille

Kuinka se toimii?

Feelmentin musiikkipalvelu toimii useimmilla iOS-, Windows 10/11- sekä Android-laitteilla. Tarkemmat laitteistovaatimukset löydät täältä. Itse Feelmentin sovelluksen lataaminen on ilmaista.

Täyttämällä yhteydenottolomakkeen varmistat, että saat käyttöösi Lavis-ohjaajille räätälöidyt soittolistat. Lomakkeen täyttämisen jälkeen olemme sinuun yhteydessä - saat ajankohtaisen tarjouksen sekä ohjeet Feelmentin käyttöönottoon.

Jos jokin jää mietityttämään, ota yhteyttä: info@feelment.com tai puh. 029 1234 121 (arkisin klo 9-16). Autamme mielellämme!

Valmiit Lavis-listat käytettävissäsi

Feelmentin kautta saat käyttöösi Lavis-ohjaajille räätälöidyt valmiit soittolistat. Soittolistat on suunnitellut Lavis-konseptin toimitusjohtaja Riitta Lindroos.

Lisäksi käytettävissäsi on Feelmentin yli 300 valmista soittolistaa, joista löydät mm. musiikkiasiantuntijamme suunnittelemat Fitness-soittolistat. Lue lisää taustamusiikkipalvelustamme täältä.

Haluatko tietää lisää Feelmentin hyödyistä liikunnanohjauksessa ja saada vinkit sovelluksemme käyttöön? Kurkkaa Lavis-ohjaajille pitämämme webinaarin tallenne.

Katso Lavis-webinaarin tallenne

 

Pöydällä oleva tabletti, jossa avoinna Feelmentin musiikkisovellus. Vieressä maljakko ja viherkasvi.

Yrityskäyttäjille tehty

Haluatko varmistaa, että musiikin soittamisen suhteen lupa-asiat ovat mallillaan? Tällöin tulee ottaa huomioon musiikkilupien lisäksi, että käytössänne on kaupalliseen toimintaan lisensoitu musiikkipalvelu. 

Feelment on yrityskäyttöön luotu ja lisensoitu. Sinun ei siis tarvitse arvailla teetköhän tässä nyt oikein, vaan voit rehellisenä ihmisenä huokaista helpotuksesta - luvat ovat kunnossa, tarkastajat voivat aivan rauhassa tulla katsomaan miten soitat musiikkia, ja kirsikkana kakun päällä: artistit saavat asiaankuuluvan korvauksen luomuksiensa soitosta.

Voit myös tehdä Spotify-soittolistoistasi luvallisia yrityskäyttöön tuomalla ne muutamalla klikkauksella suoraan Feelmentiin.

 

Lähikuva liikunnanohjaajasta rullaamassa joogamattoa auki.

Kotimainen perheyritys

Kyllähän ne ruotsalaiset pärjäävät ilman meitäkin! Autetaan katajaista kansantaloutta ja kannatetaan kotimaista, eikö vain? Feelment on 100 % suomalainen perheyritys, jonka maine makaa hyvässä palvelussa ja siitä me pidämme kiinni. 

Jos tulee minkäänlaisia mutkia matkaan, soita 029 1234 122 (joka päivä klo 9-23) tai käy kurkkaamassa tukisivustomme. Voit myös laittaa viestiä tuki@feelment.com (ark. 9-16).
Ympyrän muotoinen kuva, jossa keskellä Suomen kartta. Kartalle merkitty pisteet Pellon ja Helsingin kohdalle, jossa sijaitsevat Feelmentin toimipisteet.