Ota yhteyttä
029 1234 121

Feelment nyt saatavilla iOS-laitteille

Suomalaisille ravintoloille suunniteltu, markkinoiden käytetyin taustamusiikkipalvelu Feelment nyt saatavilla myös Applen (iOS) laitteille. 

Salainen tarjous - Ensimmäiset 6kk  -50%

Varaa etuhinta 30.9.2023 mennessä ja saat puolen vuoden taustamusiikit puoleen hintaan. Niin ja ensimmäinen kuukausi ei maksa mittään!

39,50 €/kk

Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille
(norm. 79 €/kk).

Hinnat alv. 0 %

Täytä lomake

Kaikki tarpeellinen. Yksinkertaisesti.

Sinun ei tarvitse opiskella musiikin psykologiaa tai tietää miten asiakkaan käyttäytymistä ohjataan taustamusiikin avulla. Valitset vain jonkin sadoista ammattilaisten suomalaisille ravintoloille laatimista soittolistoista ja annat musiikin tehdä tehtävänsä. 

iOS-Feelment-2-tablet

Kotimainen perheyritys

Kyllähän ne ruotsalaiset pärjäävät ilman meitäkin! Autetaan katajaista kansantaloutta ja kannatetaan kotimaista, eikö vain? Feelment on 100 % suomalainen perheyritys, jonka maine makaa hyvässä palvelussa ja siitä me pidämme kiinni. 

Suomesta_kuva-1

Miten Feelment eroaa muista taustamusiikkipalveluista?

Soittolistat suomalaisille ravintoloille

Soittolistat on suunniteltu asiakastoiveiden myötä vain suomalaisille ravintoloille, eli löydät enemmän sinulle sopivia listoja. Jos et löydä etsimääsi listaa, me teemme sellaisen.

Sen lisäksi, että soittolistavalikoima on valtava, on yhtä tärkeää, että oikean musiikin löytäminen on helppoa.

Listat ovat myös poikkeuksellisen isoja ja niitä voi soittaa päällekkäin, jolloin voit olla varma, että et tiedä mikä kappale seuraavaksi soi.

Oikea musiikki - helposti

Haluamme, että jokainen ravintolasi työntekijä osaa käyttää palvelua ensimmäisestä kerrasta alkaen ja löytää tunnelmaan valitun musiikin helposti. Siksi uusi Feelment onkin todella helppo ja intuitiivinen.


Ominaisuuksien osalta löytyy kaikki tarpeellinen, kuten musiikin viikkokalenteri sekä omien Spotify-soittolistojen tuonti. 

Sellaista palvelua, kuin sinä haluat

Feelment on 100% suomalainen perheyritys ja kuten ravintoloisijana tiedät, maine on tärkein myyntivaltti.

Haluatko henkilökohtaista palvelua?

1. Meillä sinua palvelee aina ihminen ja palautteen perusteella ollaan aika leppoista väkeä.

2. Puhelintukemme auttaa sinua kaikissa teknisissä ongelmissa vuoden jokaisena päivänä 09-23.

 

Arvostatko omatoimisuutta?

Saat Feelmentin käyttöösi myös täysin omatoimisesti, ilman ihmiskontaktia omilla My Feelment -sivuillasi.

Lisensoitu yrityskäyttöön

Noh. Kaikki yrityskäyttöön lisensoidut palvelut ovat OK käyttää yritystoiminnassa, mutta ihan yleisen tietoisuuden lisäämiseksi: kotipalvelut, kuten Spotify, Youtube ja Apple Music eivät ole lisensoitu julkiseen esittämiseen, eikä niitä voida hyödyntää yritystoiminnassa.

Voit kuitenkin tehdä Spotify-soittolistoistasi laillisia soittaa ravintolassasi tuomalla ne Feelmentiin muutamalla napin painalluksella. 😋